Wednesday, October 24, 2018

Coching-Online`s FORUM

October 12, 2009 by helle  
Filed under Nyheder

Velkommen til Coaching-online`s FORUM.

Jeg har erfaret, at der blandt mine nuværende og kommende klienter kunne være brug for et FORUM, til at stille spørgsmål omkring behandlingerne i Touch Of Feelings. Det kan være ret svært at rumme forskellige oplysninger, henstillinger og “gode råd” til hvordan du forholder dig efter en behandling. Så her er et FORUM, hvor du kan spørge løs/ og deltage i debatten. Hold dig endelig ikke tilbage, alle spørgsmål er væsentlige,og er måske lige netop det andre ikke lige får spurgt om.Dette er et åbent FORUM, alle er velkomne til at deltage.logo

DET FØRSTE DU GØR: Registrer dig som bruger og opret en profil.  Herfra kan du vælge forskellige emner du kan vælge at deltage i debatten omkring. Indtil videre er der Kranio Sakral Terapi og Bowtech.

Velkommen til, håber det bliver nyttigt og inspirerende for dig.

KH Helle Philip

- Klik på LINKET eller brug  LINKET til højre i skærmbilledet.

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • Twitter

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.