Tankerne kværner løs

Oplever du at dine tanker har sit eget liv ?

medJeg hører tit fra mine klienter at det er svært at få RO i hovedet. At tankerne kværner løs. At tankerne har deres eget liv, og at stemmen i hovedet kommenterer og dominerer ret meget…. og ikke vil give dig ro, selvom det faktisk er det du allerhelst vil ha`. Det er ikke til at holde ud, og er alt for energi krævende. Tænk dig, at hver en tanke du har i dit hoved, har en tilsvarende energi frekvens, som du får påvirket din krop med. Jeg har forklaret lidt nærmere om energi/tanker og tiltrækning på HELLE PHILIP.

Den bedste metode jeg kan anbefale er, at gå i gang med at Tappe løs på dine meridianpunkter. Det retter op på dine ubalancer. Se beskrivelsen under EFT/TFT. Hvis du synes at det er for uoverskueligt, kan jeg anbefale dig at tage 3 sessions med mig. Det er nok til at du selv har lært værktøjet, så du kan bruge det på dig selv  i stort set  alle situationer. Gør brug af det hver gang du griber dig selv i at “Hovedet kværner løs igen”.

Det hjælper ikke at blive irriteret på dig selv , det gir kun mer energi til det du ikke ønsker…. nemlig kaos i hovedet.
Hvad jeg også lægger mærke til hos mine klienter er den manglende TÅLMODIGHED med sig selv, – også her hvor hovedet kværner løs. Træk dig lidt tilbage mentalt, og observer dig selv. Hvad er det egentlig der sker. Se på det uden at dømme. Og tag så stilling til om du skal ha`hjælp til at ændre din tilstand, eller om du kan klare det selv ved kaste dig ud i Energi Tapping (TFT/EFT)

Hvad synes du ? Har du mod på det ? Besvarer gerne spørgsmål.

KH Helle

Del det…

Skriv et svar