Som person er jeg nærværende, rummelig, omsorgsfuld, tillidsskabende og troværdig. Mine største styrker er min intuition,mine Healingsevner, indlevelse, nænsomhed og rolige facon.

Jeg er engageret og nysgerrig efter at opdage nye metoder/ideer til at fremme det fysiske/psykiske og spirituelle velbefindende, som du her vil få glæde af.


Mit engagement i mit eget og andre menneskers  velbefindende har ledt mig til igennem de sidste 28 år at arbejde og uddanne mig som:

 • Coach og Trivselstræner fra Clearvision
 • Psykoterapeut – 3½ årigt kursus og udd. forløb som Krop- og  Gestaltterapeut på Nordisk Gestalt institut
 • Tension/Trauma Release Exercises terapeut
 • Socialrådgiver
 • Kranio-Sakral Terapeut (modul 1-4) fra  Trine Rosenberg
 • CST -1  og CST -2 fra Upledger instituttet i DK.
 • Bowtech behandler – Udd. som Original Bowen terapeut af Fay Ferguson, The Bowen Therapy Academy of  Australia
 • Healingsmassør ( Kilden)
 • Access Bars Facilitator
  og tidligere underviser i Foundation/Level 1 fra Access Consciousness
 • Diverse kurser og workshop fra Access Consciousness med temaer omkring, Åndeverdenen, Penge, Kroppen og Dine Potentialer

Jeg er født med en iværksætter i maven og havde allerede som ganske ung 2 Genbrugs butikker med børnetøj, senere hen åbnede jeg klinik på Frederiksberg (har den stadig) og i de sidste 4 år, har jeg etableret et Kursus center, med B&B, udlejning til andre behandlere, og et Healings forløb for dem, der er kørt lidt træt eller vil have inspiration – Forkælelses Ophold.

Alt sammen her på Præstøgaard

Yderligere har jeg været Konsulent igennem 16 år for Frederiksberg og Københavns kommune indenfor Hjemmevejleder konsulent området.
I 15 år har jeg  været behandler/vejleder for lettere hjerneskadede samt piskesmældsramte, folk med hjernerystelse og stress tilstande på Daghøjskolen I Centrum

Kære Helle
Da jeg ankom i fredags var jeg så meget oppe i mit hoved pga. pres. Den transformation, jeg oplevede i lørdags efter din behandling var simpelthen magisk. Jeg kom helt ned i kroppen og havde en skøn følelse af lethed og optimisme. Du har så meget engle-energi, at jeg følte, jeg bare flød med.
Kan man få den følelse på flaske? Kunne jeg bare få lov at sidde i dit græs og se ud over markerne, høre fuglene og mærke brisen i ansigtet?
Dit sted har den lækreste energi og komplet ro – det var så dejligt for både krop og sjæl at blive ladet op.
Talte lige med Mette om, hvor råt det er at komme direkte tilbage til en krævende hverdag efter at have været i roligt nærvær.

Tak for din omsorgsfulde måde at være på, kære Helle. Jeg må tilbage på Præstøgaard, når pengepungen tillader det.

Caroline

Del det…

Skriv et svar