Chok og traume forløsning

Traume Release Process

David Bercell er ophavsmanden til Traume Release Process. I sin bog beskriver han, hvordan han har iagttaget folk, der bliver udsat for chok, hvordan de reagerer. Igennem dette studie har han set, at vores naturlige reaktion på et chok er at kroppen begynder at ryste. (Dette har Peter Levin også beskrevet i sine bøger). Vi lærer desværre som vi bliver ældre at undertrykke denne rysten, til stor skade for os selv. At ryste, at sitre har til formål, at forløse de muskler, som opspændes under selve chokket…. vi gør os fri af oplevlelsen. Bestemte musklegrupper er altid involveret, når vi bliver udsat for et chok. Nu lyder chok måske for nogen så voldsomt, men det behøver nødvendigtvis ikke at være voldsomme chok, – alt hvad vi betragter som en trussel for vores eksistens sætter sig som et traume/chok i vores kroppe og energisystem. Stress tilstande, sygdomme, livssituationer, vi ikke synes vi kan påvirke, som arbejdsløshed, boligmangel m.m.

Disse muskelgrupper, har brug for at blive afspændt/forløst igen. Der er indkapslet mængder af energi i disse muskler, som forhindrer os i, at leve et frit og energifyldt liv.

Dr. Berceli har sat en række øvelser sammen, som har til formål, at stresse musklerne igen, for at få dem til at sitre, og blive forløst.  De er ganske enkle at lave, og tager ca. 15- 30 min at gennemgå, når du først har lært øvelserne.

Der kan komme følelser op i dig, når du udfører øvelserne, så hvis du ikke er helt tryg ved at være alene, når du udfører dem, kan du du bestille en tid hos en TRE terapeut, som kan quide dig igennem øvelserne. På www.hellephilip.dk kan du via online booking bestille en tid. Pris 700 kr. for 1½ time.

Fra august 2011 har du mulighed for at deltage i en mindre TRE gruppe. Pris og tidspunkt, vil jeg meddele senere på sommeren, men indtil da er du velkommen til at skrive til mig for evt. spørgsmål.

Er du interesseret, så send en mail til mig : info@hellephilip.dk

Jeg er overbevist om, at rigtig mange af de fysiske/psykiske gener mine klienter går med kan spores tilbage til uforløste chok/traumer.

Skriv eller ring til mig, hvis du er i tvivl om noget.

KH Helle Philip

Certiceret Level 1 TRE terapeut

Dette står under ingen omstændigheder i stedet for et besøg hos lægen, eller anden relevant speciallæge, hvis du er urolig for de fysikse og psykiske tilstand.

Del det…

Skriv et svar