Infrarød Sauna

Infrarød Sauna – en nyhed i Touch of Feelings

En af de store nyheder indenfor sund livsstil
og wellness er   
Infrarød sauna,  der udsender infrarød varme.
Bruges og anbefales af talrige læger og fagfolk i behandling af diverse lidelser.
Nu har du mulighed for at afprøve denne Sauna i Touch of Feelings.

Infrarød varmebehandlinger  er blevet testet ved University of  Washington, Department of Rehabilitation Medicine.
Her fremgår det, at infrarød varme har indvirkning på:
Huden
Kramper
Betændelsestilstande
Muskelspændinger
Smertelindring
Kroniske ledinflamationer
Reumatisme/Gigt
Blodcirkulation

Endvidere har erfaringer vist god effekt ved:

Fibromylagi
Kronisk træthedssyndrom
Astma og andre luftvejslidelser
Stofskifte problemer
Immunforsvars problemer
Stress tilstande
Reducering eller fjernelse af      muskel — og ledsmerter
Afgiftning
Ved ønske om vægttab

Behagelig varme
Her I den Infrarøde Sauna kan du skrue op for varmen og opleve at svede, som du aldrig har svedt før. Du vil tydeligt kunne mærke, hvordan kroppen tager imod varmen og skiller sig af med alle de problemer, du kæmper med. Infrarød varme bruges uproblematisk ved for tidligt fødte børn, kuvøsebørn.

Vægttab
Anvendelsen af Infrarød varmestråling er bevidst at være en af de mest effektive og sikre videnskabelige metode til at igangsætte et vægttab. I den Infrarøde Sauna sveder du typisk 1 liter sved pr. time, og derved forbrænder du ca. 580 kalorier.                         I
Infrafrarød varmestråling udgiver varme, som gennemtrænger kroppen ca 6 cm. ind i     kroppens muskler, knogler og indvolde,   hvilket resulterer i en dybdegående behandling, som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og cellernes stofskifte. Det har en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i  blodårerne, hele sår, og overvægt.

Udrensning

Den infrarøde varme blev brugt til at udrense og fjerne de giftsstoffer/toxiner, som brandmændene fra angrebet på World Trade Center  11 sept. 2001 blev udsat for. Der var bemærkelsesværdige gode resultater.  Se nærmere oplysninger i artiklen i mappen “Infrarød Sauna” hos Touch of Feelings.

Huden i den Infrarøde Sauna
Infrarød varme har vist sig at forbedre hudens elasticitet betydeligt.
Acne og tilstoppede porer mindskes og hudens struktur og udseende forbedres.
Tør og hård hud bliver blød igen.
Bleg hudfarve får glød igen.
Ar mindskes.
Cellulitis mindskes.
Psoriasis og eksem mindskes ofte.

Forebyggelse

Ved jævnligt at modtage infrarød varme holder du kroppen i en sund og frisk tilstand. Vi udsættes dagligt for alverdens giftsstoffer i miljøet og i den mad vi indtager, – ved at benytte infrarød varme, afgiftes kroppen  for tungmetaller, affaldsstoffer og aflejringer hurtigt igen.
Du oplever at få mer fysisk energi, da hormoner og dit stofskifte accelerer, og gir næring til kroppen.
Giver kroppen mere energi.

Infrarød Sauna kan normalisere et øget stress niveau
I Japan og Kina, hvor behandling med infrarød varme har været brugt i årtier, herunder indfrarød sauna, bruges saunaen også til at normalisere balancen i det autonome nervesystem. Balancen  i dit autonome nervesystem bestemmer om du er i en   opbyggende eller nedbrydende tilstand. Stress, angst og frygt er blandt de følelser, der tipper dit autonome nervesystem mod den nedbrydende tilstand. Den øgede udskillelse af dit stresshormon, kortisol, har en negativ effekt på dit immunforsvarssystem.
Infrarød sauna har vist sig at have en positiv  effekt på en lang række sygdomstilstande, der relateres til det  autonome nervesystem. Det autonome nervesystem regulerer kroppens indre funktioner både under hvile og aktivitet.

Priser:
En time i sauna rummet koster 225 kr.

Klippekort:
5 gange for kr. 1.125 og få den 6. gratis

I forbindelse med anden
behandling får du 25 kr. i
rabat på den Infrarøde Sauna. (gælder ikke i tilbudsperioden)

Forkæl dig selv med en behandling
eller giv et gavekort til en du
holder af.

Har du nogen spørgsmål eller kommentar er du som altid velkommen til at skrive lidt her, eller sende en mail til info@hellephilip.dk

KH Helle

www.hellephilip.dk

Tidsbestilling, onlinebooking

– bestillinger modtages på tlf. 26210512
eller kik forbi Touch of Feelings Godthåbsvej 101 A 2000 Frederiksberg

Del det…

Skriv et svar