Pain Relief Program

1Smerte lindrings program meed EFT (Emotional Freedom Tecnique) af Carol Look og Rick Wilkes

Pain Relief with EFT

Forestil dig den lettelse/befrielse, du vil føle når du lærer det rette værktøj til at transformere fysisk og psykisk smerte i din krop fra en tilstand af ubehag til at føle VELVÆRE….

Imagine the relief you will feel when you learn the right tools to transform the physical and emotional pains in your body from a state of dis-ease to one of Well-Being…Carol Look er en fremragende EFT terapeut, der har sammensat et program, “Pain Relief with EFT” (Emotional Freedom Techniques) som et audio coaching program (der hjælper dig til at transformere din fysiske smerte, transformere dine negative følelser så din energi tilstand i kroppen, bevæger sig mod sundhed og mer vitalitet.

Meld dig til i dag! – og/eller tilmeld dig hendes Pain Relief Tips

Del det…

Skriv et svar