Hvorfor ikke ha`det godt selv når du er rundet de 80 år

Mange ældre døjer med gener, som godt kan lindres ved

Kranio Sakral Terapi/Bowtech

med6En ældre kvinde, der forlængst har rundet de 80 år har indtil nu modtaget ca. 5-6 behandlinger. Hendes søn var  så sød at forære hende de første 4 KST behandlinger, – ellers tror jeg desværre aldrig hun var kommet i gang. Da hun kom første gang, var hun ret plaget af smerter ned i lænden, ballen og benet. Kunne ikke holde til at stå i køkkenet og lave mad – hvilket hun altid havde hygget sig med,-  især når børnene skulle på besøg. Havde meget lidt energi, bar høreapparat, og havde døjet med en slem tinitus i mange år. Var meget spændt på hvad denne behandling gik ud på.

Efter 1. behandling,var hun strålende glad, smerterne i lænden var aftaget meget, og hun syntes at hendes energi og i sær humøret var gået væsentligt op. Under behandlingen oplevede hun, at kroppen blev fyldt med energistrømme og det varmede og summede i store dele af kroppen.

Efter 2. behandling, fortalte hun, at hun var forundret over, at hendes tinnitus rent faktisk var blevet dæmpet lidt umiddelbart efter behandlingen. Og nu var det sikkert, smerterne i lænden var helt væk. Kunne nu sagtens stå op og lave mad, uden gener.

Fik desværre noget forkølelse,der gjorde, at hun ikke kom i en 3 ugers tid. Da vi genoptog behandlinger, var det igen med samme gode effekt.

Jeg har igennem et par år eksperimenterede lidt med, hvordan den gode effekt af Bowtech, kan kombineres med Kranio Sakral Terapi, der giver meget ro/balance i kroppen. Er nu nået frem til en model, der giver et optimalt udbytte. Det er denne fremgangsmåde, jeg brugte da jeg behandlede denne klient.

Kender du selv til et ældre menneske, der kunne ha`glæde af  at få lidt mer energi, og større bevægelighed i kroppen, så sender jeg gerne gavekort. Betalingen sker på HELLE PHILIP hvor du først vælger den behandling du ønsker, og derefter betaler.

KH Helle

Del det…

Skriv et svar