Jeg har slået hovedet igen

I ugen der gik…..

Jeg blev kontaktet af en tidligere klient, som nu for 3. gang, havde slået hovede – og fandt heldigvis en tid til hende samme dag. Første gang hun slog hovedet, gav det en meget kraftig hjernerystelse, der gjorde at hun måtte stoppe med sit arbejde for en tid. Hun havde inden da, prøvet andre typer af behandlinger, men uden effekt. Hun fik 6- 8 Kranio Sakral Terapi KST behandlinger og følte, at nu var hun på vej tilbage igen til sit normale liv … dog stadig med fokus på ikke at udsætte sig selv for – for meget stress, – tage en ting ad gangen, – sørge for hvile og ro.. men klart i bedring.

2. gang hun slog hovedet kontaktede hun mig hurtigt, fik 2 Kranio Sakral Terapi behandlinger og var ovre det igen.

Nu her 3. gang var det et lille stød mod en hylde, der igen fik alle symptomer til at komme tilbage, dog ikke hovedpinen. Men med kvalme, svimmelhed, stærk uro/stress i kroppen, svært ved at koncentrere sig. Jeg kan kraftigt opfordre alle til hurtigt at søge behandling igen, når tidligere symptomer bliver vækket til live igen. Kroppen reagerer som det første slag, husker hvad der skete, bindevævet i musklerne trækker sig sammen som 1. gang, nervesystemet reagerer. Du reagerer  med mange symptomer, selv om dit 2. eller 3. slag i hovedet ikke er nær så slemt som 1. gang. Ved denne behandling havde min klient det allerede bedre efter endt behandling,(kroppen havde fået ro, og påvirkningen af slaget korrigeret i kraniet) – hun købte mit tilbud om 2 mdl. behandlinger for 800 kr. , så jeg ser hende igen i løbet af den næste måned.

Under denne behandling kunne jeg  endnu en gang råde til at tage MAGNESIUM. Magnesium indgår i over 3-400 kemiske processer i kroppen, og ved stress påvirkning af kroppen, som et slag i hovedet, bruger kroppen endnu mer af dit magnesium ….. og ja så får du faktisk underskud i kroppen. Og det gir forstyrrelser i nervesystemet, som for eksempel rysten, muskelsvaghed, kramper og mentale forstyrrelser. Andre tegn kan være nedsat appetit, kvalme og træthed. Men jeg vil skrive mere om magnesium i kommende indlæg her på www.coaching-online.dk. Blot nævne at jeg sælger dem i klinikken til 58,50 kr. fra Naturdrogeriet.

KH Helle

Del det…

Skriv et svar