Kaffe lavement

kaffeDen allersundeste måde at indtage kaffe på adskiller sig en del fra, hvad vi er vant til. Det er nemlig i form af et kaffelavement. Jeg har adskillige gange anbefalet mine klienter at forsøge sig med et kaffelavement, men mange har ikke rigtig kunne vænne sig til tanken, og er aldrig kommet i gang. Det er virkelig synd, for mine oplevelser er, at der er virkelig noget godt at hente her til din krop og psyke. Når du først har prøvet det nogle gange, opleves det naturligt og jeg er sikker på, at du bliver glad for det. Kaffelavement virker:•     Smertestillende
•     Opkvikkende
•     Afgiftende
•     Åbner for galdeafløbet
•     Neutraliserer stress på grund af frie radikaler

Det er et godt afgiftnings program og kan benyttes som en kur mod så forskellige lidelser som forstoppelse, leverbetændelse, kræft og  kroniske smerter.

Jeg bruger selv kaffelavement, som ugentlig udrensning, uden specielt at tænke på for hvad, da jeg kan mærke at det forøger min energi og får mig til at føle mig bedre tilpas.

Hvad sker der i processen:

“Dels opløser kaffen sammenpresset afføring; den udvider galdevejene og fremmer udskillelsen af galde, som indeholder en del affaldsstoffer. En stor del af denne galde optages af tarmen og føres til leveren for at blive genbrugt. Derfor er det en fordel, at tarmenes rytmiske bevægelser, der skubber tarmindholdet fremad, også stimuleres således, at den galde og de giftstoffer der findes i tarmen, hurtigt ryger ud og ikke optages i blodet. Der indgår vigtige enzym systemer i tarmen og leveren, som uskadeliggør giftstoffer. En række afgiftende enzymer stimuleres af et kaffelavement. Eksempelvis forøges mængden af leverenzymet glutathion-S-transferase med flere hundrede procent”…. citat fra /www.vitaviva-info.com

Kaffen fra lavementet optages af de blodkar, der er rundt om tyktarmen og føres til leveren. Hvert tredje minut løber alt vores blod igennem leveren. Kaffe indeholder palmitinsyre, cafestol og kahweol, der er meget kraftige antioxidanter, virker afgiftende og er energigivende. Målinger viser at kaffelavement forøger mængden af glutathion-S-transferase med 600% i leveren og 700% i tyndtarmen. Kaffelavement er kraftigt blod-og tarmrensende og øger leverens evne til at afgifte.

Selve metoden

I vejledningen til kaffelavement tilrådes, at du bruger renset vand, men jeg har nu altid brugt vand direkte fra hanen, da den jo bliver kogt. Derudover skal du bruge  økologisk kaffe. Brug ikke instant kaffe.
Hæld 3 top spiseskefulde kaffe til 1 liter vand i en gryde og lad kaffen småkoge i 15 min, sies og afkøles til kropstemperatur. Brug ½ liter kaffe pr. gang, og tag kun 1 lavement om dagen med mindre det f.eks. er led i en kur mod kræft, hvor flere daglige lavementer kan være nødvendige. Du kan købe forskellige lavement apparater ret billigt på apoteket eller matas.

Lig på din venstre side med benene bøjet fremefter. Smør studsen med en neutral fed creme. Før den ca 5 cm op i endetarmen, og lad kaffen løbe ind. Hold på kaffen i 15 minutter før du går på toilettet.

Sørg for at du har fred og ro – ingen forstyrrelser undervejs

Mange af mine klienter har gået flere år, med spændinger, tristhed, smerter, nedsat bevægelighed og dårlig blodgennemstrømning   – da motion har været udelukket på grund af smerter – og det giver naturligvis kroppen en ringere chance for at transportere affaldsstoffer ud af systemet. Resultat: endnu mer hovedpine, flere spændinger , utilpashed, tristhed….
Giv kaffelavement en chance, prøv det og se om du kan tilføre dit liv/krop lidt mere energi/vitalitet

Del det…

Skriv et svar