Hurtig energi tapping

Hvis du er for smerteplaget eller af anden grund  ikke har så meget energi, så læs her !

med7Når kroppen er fyldt med smerter/ubehag er det svært endsige umuligt at sætte sig ind i forskellige gode ideer, der kan afhjælpe. Men her er en metode, jeg meget tit anvender på mine klienter under en Kranio Sakral Terapi- og når du først har lært det, er det så let, at du kan gøre det i søvne:-)

Hvis du ikke kender til EFT/TFT så se lige min artikel og video om samme emne. Der forklarer jeg de forskellige tappepunkter (senere vil jeg sætte et billede ind her også ).

Har du smerter, ubehag i kroppen, så er denne en forkortet  udgave.

Find fordybningen mellem din lillefingers kno og ringfingerenes kno. i en linje herfra  ca. 1½ cm. op ad håndryggen, finder du Gammut punktet.

Her tapper du med den anden hånds pege og langemands fingre 50 gange, – du kan bruge hvilken hånd du vil. Mens du tapper mærker du din smerte-dit ubehag. Dernæst tap 5 gange under dit kraveben, i fordybningen (se tidligere tegning). Mærk nu, hvordan din smerte er ? er den formindsket. Hvis du ingen forskel mærker overhovedet tapper du på langsiden af hånden,-  “karate choop pkt” nogle gange – og gentager.

Du fortsætter indtil dit smerte niveau/ ubehag er et sted der er ok for dig.

Let ikke ? Har du kommentar eller spørgsmål, så opret en profil under FORUM – det er ganske let – og spørg løs. Du kan også efterlade en kommentar her.

Denne korte version, er utrolig nok, meget effektiv – PRØV DET !

Næste korte version er snart undervejs, så hold øje med min BLOG.

KH Helle

Del det…

Skriv et svar