Utålmodig ? Brug en energi tapping

Jeg er træt af at være så tålmodig !

med0Mange af mine klienter taler tit om, at nu er det ikke muligt at være tålmodig længere. Hvor længe skal jeg dog blive ved med at have det sådan ? En del af mine klienter går rundt med smerter, psykisk ubehag, og en social, økonomisk situation, der er svær at rumme- og meget svær at se at det nogen sinde skal kunne blive bedre.

Er du utålmodig ? Synes du, at du har gjort al ting rigtigt som din situation er ? Og du føler stadig ikke at du er på rette vej ? Er du ved at være træt af at vente på at der skal indtræffe ændringer i din situation ?

Det er meget almindeligt at føle utålmodighed. Jeg er selv til tider et meget utålmodigt menneske, så jeg kender til det. Men at være utålmodig kan rent faktisk forsinke dine fremskridt. Alt er energi, dine tanker og følelser, og energi tiltrækker mere af samme type energi, om du vil det eller ej. Så når du er utålmodig, ja så svarer energierne omkring dig tilbage, med mer du kan være utålmodig over. (Det er teorierne om Loven om Tiltrækning, som jeg afholder i kurser i…… se mere på www.hellephilip.dk

Energierne omkring dig, Universet svarer igen, med de følelser som du kommunikerer med, som betyder at det svarer igen med dine vibrationer. Utålmodighed er en af de lavere vibrationer. Glæde og kærlighed er de højere vibrationer. Når du er utålmodig responderer Universet på dine vibrationer, og sender dig endnu flere grunde til at kunne være utålmodig…. det modsatte af hvad du ønsker.

Når du er Utålmodig er du enten i fortiden….. ærgrer dig over, at det her er sket for dig, hvorfor skulle det også ske for mig,.. eller også er du i fremtiden.. hvornår stopper det her, hvornår får jeg fred, bliver smertefri, får fred i mit sind, bliver økonomisk ved muffen igen osv…. og ja så er du ikke i Nuèt.  I Nuèt har du mulighed for at ændre din situation, her accepterer du din situation, at det er sådan det er Her og Nu. Og du har her mulighed for at sætte alt ind på at gøre det så godt som muligt for dig selv, i den situation du nu er i. Er du f.eks smerteplaget, hvad er så det bedste for dig at gøre Her og NU. Hvad får du det bedre af ? Drag omsorg for dig selv Her i Nuèt.

Men jeg ved af egen erfaring at det kan være svært lige at skifte fra at være i Utålmodigheden til at kunne være med fuld accept i Nuèt. Det er her Energi Tapping kommer ind.

Læs sætningerne nedenfor og giv hver point på en skala fra 0-10 i intensitet, hvor 10 er højest – hvor sande de er for dig.

1. Jeg føler mig så utålmodig
2. Jeg har gjort alt rigtigt og alligevel har jeg det ikke som jeg vil ha`det
3. Jeg ønsker det jeg vil ha`lige nu
4. Jeg føler mig ikke hørt af Universet (eller hvis du bedre kan li`mine omgivelserne, systemet, – brug hvilken betegnelse du føler bedst for)

med2Alle disse følelser er rigitge gode til at bruge Energi Tapping/Meridian Tapping til. Når du får sat disse føleleser og attituder om, at omgivelseren, dine situation (Universet) skal ta`at skynde sig, og levere dit liv til dig, som du vil ha `det, – ja så vil du begynde at slappe af, føle sig åben, og rent faktisk være i stand til at modtage hjælp/fornyet energi fra Universet frem for at blokere det med UTÅLMODIGHED. Du går din situation/proces i møde ved at tro, vide og forvente at din situation  vil ændre sig, når du en gang har forladt UTÅLMODIHEDEN.

Hvis du vidste, at den situation du befinder dig i lige nu kun er midlertidig, og noget nyt og dejligt er på vej ind i dit liv, ville du så ikke føle dig afslappet og føle mere tålmodighed ?

Hvis du vidste at din situation var ved at ændre sig, og noget nyt var på vej, ville du så ikke begynde at forvente at det ville komme ?

Hvis du forventede din situation ville ændre sig, ville du så ikke begynde med at føle tålmodighed, og ivrig efter at det skulle manifestere sig i dit liv ?

Lærere indenfor Loven Om Tiltrækning, siger at LIGE tiltrækker LIGE – så når du føler dig afslappet, rolig, og håbefuld, ivrig of forventningsfuld efter at din situation skal dukke op, så vil det hjælpe dig med at tiltrække den vibrations resonans der skal til for at bringe noget nyt ind i dit liv. Sundhed, overflod, glæde m.m.

Husk at Universet responderer på dine vibrationer, så praktiser din forventning om at der vil ske en ændring.

Disse EFT sætninger vil hjælpe dig til at stoppe med at sætte blokeringer op for dine fremskridt, forhøje dine vibrationer og åbne døren til at tillade at det nye ruller ind i dit liv.

1. EFT SÆTNINGEN:

Mens du tapper på karate chop punktet, gentager du disse sætninger højt, – eller føl fri til at ændre sætningerne så de passer bedre ind i din situation.

“Selv om jeg føler mig utålmodighed, fordi min situation ikke har ændret sig (jeg er ikke blevet rask ), vælger jeg at at værdsætte den jeg er, og hvad jeg føler.
“Selv om jeg har gjort al ting rigitgt, og min situation har stadig ikke ændret sig (blevet rask), accepterer jeg hvem jeg er, og hvad jeg føler.”

“Selv om jeg føler mig så UTÅLMODIG og jeg tænker at Universet skulle skynde sig, ( – eller hvad du vil finde som en god betegnelse), accepterer jeg helt og aldeles,  hvad jeg føler.”

Jeg har skrevet, hvor du skal tappe, mens du siger nedestående sætninger.Hvis du er i tvivl om hvor pkt. er og aldrig har hørt om energi tapping før, så læs min artikel om EFT/TFT og se min video. Du kan gentage de postive rundter flere gange, hvis du har behov for det.

***Nu til sætninger der har fokus på problemet***

Øjenbryns pkt. : “Jeg føler mig så utålmodig lige nu.”
Siden af øjet : “Min situation har ikke ændret sig endnu.”
Under øjet: “Jeg føler mig så utålmodig med universet.”
UNder næsen: “Jeg ønsker hvad jeg ønsker lige nu.”
Hage pkt.: “Jeg ønsker mig rask og den sundhed, som jeg har bedt om lige nu.”
Kravebens pkt.: “Jeg forstår ikke, hvorfor det ikke har vist sig endnu.”
Under Armen: “Jeg ønsker mig sundhed og velvære lige nu”
Toppen af hovedet: “Jeg føler mig så utålmodig over at jeg ikke har hvad jeg ønsker.”

***Nu den positive runde***

Øjenbryns pkt.: “Hvad  hvis jeg kunne begynde med at forvente  sundhed og velvære nu?”
Siden af øjet: “Hvad, hvis jeg kunne begynde med at føle tålmodighed og vide at det blir godt?”
Under øjet: “Jeg ønsker at begynde at føle mig tålmodig lige nu.”
Under næsen: “Jeg ønsker at glæde mig over at vide at min sundhed og velvære er på vej… ”
På hagen: “Jeg vælger at føle tålmodighed med universet/processen lige nu.”
Kraveben: “Jeg vælger at føle mig så sikker på, at min sundhed/velvære  vil komme.”
Under armen: “Jeg vælger at vide at min sundhed er på vej!”
Toppen af hovedet: “Jeg elsker at føle glæde over at min sundhed er på vej.”

Vurder igen på en skala fra 0-10 hvor sande de 4 udgangs sætninger er for dig nu. Bliv ved med at tappe og brug LOven om Tiltrækning til at bringe mer af det du ønsker ind i dit liv!

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar, opret en profil under FORUM, og deltag i debatten.

Du kan også bestille en tid til Energi Tapping, hvor jeg instruerer grundigt i hvordan du bedst får udbytte af det. Sætningerne bliver så helt sat sammen så de passer til dig og din situation.

God Fornøjelse

KH Helle

Del det…

Skriv et svar