TRE Trauma Release Exercises – udstrækningsøvelser

Bliv dejligt afspændt med TRE

I Touch of Feelings v. Helle Philip er det nu muligt at bestille en tid til TRE – Trauma Release Exercises.

TRE består af en serie enkle øvelser – energi øvelser, som får din krop til at ryste. Det kan enten være små bitte rystelser, eller lidt mere kraftige. Første gang jeg selv udførte øvelserne føltes det fascinerende at kroppen efter ganske få udstrækninger, selv begynder at ryste. Meget behageligt, forløsende og tilsidst meget afslappende.

TRE er udviklet af David Berceli,  som er udd. hos Alexander Lowen, som oprindeligt udviklede disse energi øvelser. David Berceli har fulgt mennesker der bliver udsat for chok, iagttaget hvordan kroppen trækker sig sammen, og låser fast. Børn og dyr reagerer efter et chok ved at ryste, – det er nervesystemets måde at løsne energi i kroppen, energi i vævet, i musklerne, der skulle have været brugt til at forsvare sig med eller rende langt væk fra truslen. Voksne får ikke i samme grad “Rystet” oplevelsen af sig, og dermed sætter denne fastfrosne tilstand sig i vores energi system.
Peter Levine er endnu en terapeut der har udviklet traume teorier, og netop han, beskriver i sine bøger hvor vigtigt det er at få “rystet oplevelserne” af sig, for ikke at blive stivnet, frosset fast i sin krop og i sin psyken.

Traume, kan i manges ører lyde voldsomt, og de fleste har nok den opfattelse, at så skal man ha`oplevet krig og naturkatastrofer for at ha`traumer.  Alle oplevelser, selv hverdagens stress, sætter sig som uforløst energi i vores nervesystem. TRE anbefales til stort set alle mennesker, der ønsker at få frigjort den bundne energi vi har siddende i vores kroppe! Din krop vil vise dig vejen, når først du har lært øvelserne.

TRE kan udføres alene hjemme, som enten en daglig afstresning eller et par gange om ugen.

Hvis du føler dig utryg ved at udføre øvelserne alene kan det stærkt anbefales at have en TRE terapeut ved din side.

Du kan allerede fra i dag bestille tid til din første TRE session, – enten ved at ringe til:

Touch of Feelings v. Helle Philip
Mobil 26210512

eller ved at bestille tid via online-booking på www.hellephilip

Her kan du høre David Berceli fortælle om TRE

– en lille You Tube video

Meget af tiden ligger du ned, på en måtte, mens din krop sitrer og ryster !

Touch of Feelings v. Helle Philip

Godthåbsvej 101 A

2000 Frederiksberg

Tlf. 35110602 Mobil 26210512

www.hellephilip.dk

Del det…

Skriv et svar