Præstøgaarden – stedet for velvære, glæde og healing.

Præstøgaard – velvære, glæde og healing

Præstøgård er nu en realitet –jeg har købt en 4 længet gård på Præstø, og jeg overtager den 1. december 2015. I december vil det være muligt at bestille tider til behandlinger på gården.

Jeg vil fortsat være at finde i klinikken på Frederiksberg tirsdage, onsdage og torsdage. Jeg vil også fortsætte med at holde en masse kurser. Du kan holde dig orienteret ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev HER


Fra januar 2016 vil der være forskellige muligheder for dig at benytte dig af Præstøgaardens mange tilbud.

Udlejning

Har du brug for fred og ro i en periode på 14 dage eller længere tid, så har du mulighed for at leje dig ind på Præstøgaard. Når du lejer dig ind kan du frit benytte den infrarøde sauna, og have glæde af gårdens muligheder for fred og ro samt den dejlige natur.

Udlejning til afholdelse af kurser

Hvis du selv vil holde et kursus, kan du leje dig ind, og der vil være muligheder for overnatning til dine kursister. Ring og hør om hvordan Præstøgaard kan danne rammer om dit kursus.

Stress, piskesmæld, hjernerystelse, fibromylagi og andre stressrelaterede tilstande.

På Præstøgaard vil der blive afholdt retreat ophold for folk med stress, piskesmæld, hjernerystelse, fibromylagi eller andre stress relaterede tilstande.

Fra februar 2016 vil det første 9 dages retreat ophold blive en realitet. Hvis du allerede nu er interesseret, så skriv eller ring til mig.

Kurset vil bestå af lette virksomme værktøjer til at ændre din situation, så du selv bliver godt klædt på til selv at heale dig og din situation op, når du er vel hjemme igen.

Der vil være forskellige slags behandlinger, der er tilrettelagt lige til dig og din situation. Dagligt vil du modtage undervisning af stress- og smertehåndtering, samt lette fysiske øvelser.

At være i naturen er en stor del af healingen.

Der vil være fri adgang til den infrarøde sauna, under hele opholdet og meget meget mere……

Der vil snart komme nærmere beskrivelse og tilmelding til retreatopholdet.

Spørg din kommune eller forsikringsselskab om du kan få bevilget et ophold.

Behandlinger på Præstø:

Fra januar 2016 kan du få en behandling på Gården. Mandage, fredage og lørdage i de uger jeg ikke holder kurser.

Kik i kalenderen og se om der er en tid, der vil passe dig!

Se her i Kalenderen

Og kik i Præstøkalenderen for at se de forskellige kurser jeg afholder 🙂

Del det…

Skriv et svar