Access Bars

Access Bars

Nu har du mulighed for at bestille tid til en ny behandlingsform  i Touch of Feelings ”Access Bars”

Jeg har igennem et år læst og hørt meget om Access Consiousness udviklet af  Gary Douglas og fandt glædeligt ud af, at han også havde udviklet en kropsbehandling med navnet ”Access Bars”
Glædeligt fordi jeg nyder at give mine klienter kropsbehandlinger og nu kan jeg tilbyde endnu en behandlingsform, endda indenfor et system som simpelthen er genialt.

Hvordan kan det blive bedre end det ?

Når du modtager Access Bars, berører jeg 32 pkt. – baner af energi i dit hovede, der kaldes Bars, som hver især står for noget specielt. Der er Bars for healing, krop, kontrol, opmærksomhed, kreativitet, magt, aldring, seksualitet og penge, bare for at nævne nogle få. Disse energi baner har gemt alle dine tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger, som du nogensinde har haft om noget igennem adskillige liv. Vi er blevet overfyldt og det sætter sig som størknet energi, der giver sig udslag i fysiske og psykiske sygdomme, manglende kærlighedsoplevelser til os selv og andre, angst og fordømmelser rettet mod os selv og andre. Meget af det vi gemmer her forhindrer os i at udvikle nye kreative tanker og ideer, at udnytte vores potentialer og at være den fantastiske skabning som vi hele tiden har været, men ikke kan finde ind til længere.

Hvordan ville det være for dig at få ryddet lidt op ?

Først gang jeg modtog Access Bars, var fantastisk. Jeg havde hørt at det ville være godt, men det var bestemt noget helt andet at opleve det selv. Jeg følte mig 10 kg lettere og så 10 år yngre ud, – ikke værst 🙂
Mit hovede føltes let og lyst, og overhovedet ingen tanker. Jeg oplevede en udvidelse af min energi der nåede ud over hele Danmark, waauu, det var skønt.

Nu glæder jeg mig over at kunne give det videre til dig!

Hvad skal der til for at du kontakter mig for en aftale ?

Hvis du har fået behandling af mig tidligere ved du, at alt jeg gør sker omsorgsfuldt, med blidhed og indføling.
Behandlingen varer omkring en time, hvor du ligger behageligt på briksen og tager imod. Du døser hen, oplevelser kan dukke op – og oftest falder du hen i en slags drømme tilstand.
Jeg har givet behandlinger nu i 20 år, og disse punkter er noget helt specielt. Jeg mærker en energi der er vældig kraftfuldt, og samtidig så blid og subtil at processen med at “cleare din harddisk” sker allerede ved den første berøring og fortsætter på mange planer hele behandlingen igennem.
Alle kan modtage Access Bars, selv børn har stor gavn af behandlingen. Det har vist sig at ADHD børn specielt nyder godt af Access Bars.

Klienter beretter, at det føles som om de får et energiløft, føler sig lette og glade.

Klienter fra forskellige steder i verden fortæller at kroniske smerter eller ubalancer i kroppen kan forsvinde som dug for solen. I værste fald får du den bedste behandling i liv. I bedste fald oplever du at hele dit liv kan ændre sig til noget større med total lethed.

Vil du være med til en test ?

Vidste du, at du kan teste dig selv for, hvad der er SANDT for dig (altså godt) og hvad der er
FALSKT for dig (altså dårligt) ved at mærke i din krop, om du bliver henholdsvis let og luftigt eller tung i kroppen ?
Nu spørger du dig selv om du vil ha`godt af en Access Bars ?
Hvad mærker du ? Bliver du tung ? Let ?

Hvis du blev let går du videre og spørger dig selv, om det er hos Touch of Feelings v. Helle Philip du skal modtage Access Bars?
Blev du let eller tung ? Der er også den mulighed at du kan få en Access BARS af min datter Lea Philip, som også behandler i klinikken af og til og
ellers i Vejle.
På Lea`s website kan du læse yderligere om Access Bars : www.leaphilip.dk

Er du blevet nysgerrig omkring Access Consiousness, så er der meget information at hente her:
http://www.accessconsciousness.com

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Med kærlig hilsen

Helle

Touch of Feelings
Godthåbsvej 101 A
2000 Frederiksberg
www.hellephilip.dk -her kan du også bestille en tid!
email: info@hellephilip.dk
Mobil: 26 21 05 12

Pris: ca.  1 time og 15 min. 900 kr.
2 Access Bars 1500 kr. ligges indenfor 2 måneder.
OBS og lige nu giver vi begge PRØVEBEHANDLING ca. 45 min. for 450 kr.

All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory!


Del det…

Skriv et svar